REBORN

Program razvoja za voditelje timova

U poslovnom svijetu, uspjeh organizacije ovisi o sposobnosti njenih voditelja da učinkovito upravljaju promjenama, inicijativama i projektima. Međutim, često se zanemaruje činjenica da su voditelji također osobe sa svojim individualnim potrebama, izazovima, zadaćama i prioritetima.

Kako bismo izbjegli selektivni pristup razvoju gledajući samo poslovni, a ne i privatni kontekst svake osobe, osmislili smo program razvoja za voditelje – Reborn, s ciljem osnaživanja i edukacije voditelja na osobnoj i poslovnoj razini.

Program Reborn spaja najbolje prakse iz područja osobnog razvoja, neophodnih vještina za voditelje i važnost vremena potrebnog za integraciju naučenih vještina u život.

Česti problemi koji utječu na poslovanje

Tvrtke se često suočavaju s izazovom pronalaženja pouzdanih i kompetentnih ljudi, kojima je između ostalog važna kultura tvrtke, prilike za rast i odnos prema zaposlenicima. Sve to zaposlenicima pružaju neposredni rukovoditelji tima. Međutim, često se ne pridaje dovoljno pažnje pripremi voditelja za tu ulogu, a to može biti ključni faktor u privlačenju i zadržavanju kvalitetnih zaposlenika.

Prednosti korištenja programa

Program je prilagođen svakom pojedinom polazniku, a istovremeno je usklađen s kontekstom organizacija i svijeta u kojem živimo. Program Reborn spaja najbolje prakse iz područja osobnog razvoja, neophodnih vještina za voditelje i važnost vremena potrebnog za integraciju naučenih vještina u život.

Ovaj program donosi rezultate u području:

Ostvarivanja postavljenih poslovnih ciljeva na razini tima​

Smanjenju fluktuacije i zadržavanju radne snage​

Povećanju zadovoljstva voditelja i zaposlenika

Kako izgleda program?

Kome je namjenjen?

OBRATITE NAM SE
S POVJERENJEM

Saznajte sve detalje o programu i zatražite neobavezujuću ponudu na temelju svog specifičnog cilja.

Korištenjem naše web stranice slažete se sa našim Pravila o privatnosti​