COACHING

Coaching pojedinaca i timova

Coaching je danas neizostavan alat u osobnom i profesionalnom razvoju pojedinaca, bez obzira na industriju i organizaciju. Već gotovo tri desetljeća coaching je sastavni dio osobnog i organizacijskog razvoja, a njegova popularnost stalno raste. Savršeno se uklapa u koncept osobnog razvoja koji se temelji na tzv. “70/20/10 principu”, gdje se najveći dio osobnog razvoja događa iskustveno (70%), a manji dijelovi kroz interakciju s drugima i coaching (20%) i formalno obrazovanje (10%).

Međutim, bez individualnog rada putem coachinga koji pomaže pojedincima povezati naučeno s praktičnim iskustvom, mnoge inicijative za razvoj ne postižu željene rezultate.

Česti izazovi lidera

Voditi tim ili biti na čelu organizacije vrlo često je jako usamljeno mjesto. Odgovorni smo za rezultate i ljude, nosimo onu “zapovjednu” odgovornost za cijelu organizaciju. Ljudi od
lidera očekuju samopouzdanje, viziju, samo-svijest, ekspertizu i inspiraciju da ustraju u sve kompleksnijim i zahtjevnijim uvjetima za biznis. Coach je lideru često jedina osoba s kojom u potpunom povjerenju može razgovarati o svim ovim izazovima.

Prednosti korištenja programa

Coachingom se može obrađivati mnogo tema, a mnogi klijenti, nakon što svladaju izazove u svom poslovnom i privatnom životu, prepoznaju korist ovog pristupa i koriste ga kontinuirano. Coaching je koristan u tranzicijama, promjenama karijere, unapređenju vještina, performansa ili u životnim tranzicijama. Prednost rada s iskusnim poslovnim coachem je što njeno razumijevanje dinamike biznisa oblikuju njen način rada s klijentima.

Ova usluga fokusirana je na:

Rješavanje izazova u privatnom životu koji izravno ili neizravno utječu na poslovne rezultate.

Redovitog odvajanja vremena za sebe i vlastiti razvoj pojedinca.

Pomoći u životnim i profesionalnim tranizicijama i promjenama.

Kako izgleda program?

Kome je namijenjen?

JAVITE NAM SE I ZATRAŽITE NEOBAVEZUJUĆU PONUDU

Javite nam se s povjerenjem, saznajte sve detalje o programu i zatražite neobavezujuću ponudu na temelju svog specifičnog cilja.

Korištenjem naše web stranice slažete se sa našim Pravila o privatnosti​