RADIONICE I SEMINARI

Pronađite rješenje za specifični izazov vašeg poslovanja

Korporativno iskustvo, širina obrazovanja i interesa omogućuje nam podržavanje tvrtke u internim događanjima na teme vezane uz strateški HR, ulogu menadžmenta u vođenju, važnosti osobnog i poslovnog razvoja pojedinca, tima i cijele organizacije te kvalitetnom načinu organizacije vremena, procesa, strukture i rješavanju speifičnih izazova organizacije.

Znate li koje su najtraženije radionice u poslovnom svijetu?

Današnji poslovni svijet karakterizira dinamičnost i brze promjene, a najčešće teme radionica u tvrtkama odražavaju upravo te izazove. Neke od tih tema su: komunikacijske vještine, timski rad, upravljanje vremenom, liderstvo i razvoj voditelja, situacijsko rukovođenje i takozvane “soft” skills, koje često čine ključnu razliku u uspjehu. Činjenica da su ovo neke od najzastupljenijih i najtraženijih tema radionica u današnjem poslovnom svijetu potvrđuje kako baš te vještine utječu na razvoj zaposlenika, a samim time izravno utječu i na rast poslovanja.

Prednosti korištenja programa

Jednokratne radionice i seminari odličan su način brzog i učinkovitog rješavanja specifičnog izazova tvrtke ili ostvarivanje posebnog cilja tima ili organizacije. U svom radu poseban naglasak stavljamo na mogućnost praćenja i evaluacije implementiranih znanja.

Ovaj program donosi rezultate u području:

Edukacije voditelja na temelju specifičnih potreba (soft skills, kreiranje strukturiranih i konstruktivnih sastanaka,…)

Učenja specifičnih tehnika i taktika koje se mogu brzo implementirati u svakodnevni rad voditelja i timova

Rješavanja specifičnih izazova pojedinih timova (niska razina motivacije, ne ispunjavanje postavljenih ciljeva, konflikti,…)

Kako izgleda program?

Kome je namjenjen?

JAVITE NAM SE I ZATRAŽITE NEOBAVEZUJUĆU PONUDU

Javite nam se s povjerenjem, saznajte sve detalje o programu i zatražite neobavezujuću ponudu na temelju svog specifičnog cilja.

Korištenjem naše web stranice slažete se sa našim Pravila o privatnosti​