PRILAGOĐENI PROGRAMI

Za razvoj pojedinaca, timova i organizacija

Tvrtkama i timovima nudimo prilagođene programe u području vođenja i osobnog razvoja. Naša specijalnost su tzv. troubleshooting treninzi, u kojima zajedno s voditeljima radimo na objašnjavanju i primjeni HR procesa i voditeljskih alata. Bavimo se i razvojem timova, kojima, kao i pojedincima, treba pomoć i podrška u isporuci strategije, kreiranju suradnje i međuljudskih odnosa i upravljanju svim onim dionicima koji imaju očekivanja od tima (prema metodologiji timskog coachinga).

Kako komunicirati situacije koje su često izazovne za poslovanje?

Svako poslovanje s vremenom nailazi na situacije koje zahtjevaju poseban način kreiranja komunikacijske strategije i načina njene implementacije.

Povratak s porodiljnog dopusta u organizaciju koja je prošla promjene, komuniciranje promjena timu koji od jednom dobiva novog voditelja, strukturalne promjene unutar organizacije, veliki broj odlazaka, veliki broj otkaza, pad rezultata na razini pojedinca, tima ili organizacije i velike poslovne odluke koje utječu na svakog zaposlenika, samo su neke od situacija koje zahtjevaju planiranu komunikaciju i osobe koje će tu komunikaciju kvalitetno provesti, smanjujući bilo kakve moguće rizike.

Prednosti korištenja programa

Ovi su programi u potpunosti prilagođeni specifičnim situacijama nekog poslovanja i specifičnim ciljavima i rezultatima koje poslovanje želi imati od implementacije ovakvog programa.

Ovaj program donosi rezultate u području:

Komunikacije i vođenju timova kroz promjenu (dolazak novog voditelja tima, strateške promjene poslovanja, organizacijske promjene, loša klima u odjelu…)

Pripreme zaposlenika i timova kod specifičnih poslovnih situacija (povratak s porodiljnog dopusta, promjene radnog mjesta unutar tvrtke, promjene u strukturi,…)

Povećanja motivacije, smanjivanju stresa i usmjeravanju na ispunjavanje ciljeva pojedinaca i timova i na kraju cijelog poslovanja

Kako izgleda program?

Kome je namjenjen?

JAVITE NAM SE I ZATRAŽITE NEOBAVEZUJUĆU PONUDU

Javite nam se s povjerenjem, saznajte sve detalje o programu i zatražite neobavezujuću ponudu na temelju svog specifičnog cilja.

Korištenjem naše web stranice slažete se sa našim Pravila o privatnosti​